Lakossági tájékoztató - 2018. április


Tisztelt Lakosság!

Az Ócsa Önkéntes Tűzoltó Egyesület újabb mérföldkövet hagyott maga mögött. 2018.03.26-án nyílt közgyűlés keretében aláírásra került Egyesületünk és a Dabasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság között létrejött Együttműködési megállapodás. Ez a dokumentum teremti meg az Ócsa ÖTE bevethetőségének jogi alapfeltételét ill. a tagjaink szakirányú képzésének lehetőségeit.

Egységünk első beavatkozása - amikor tényleges segítséget nyújthatunk majd egy-egy káresetnél - ma még távoli jövőnek tűnhet, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél hamarabb bevethetővé váljon csapatunk, és a lehető legmagasabb készültségi szintet elérjük. Ehhez nagy segítséget jelent az Önkormányzatok anyagi támogatása mellett a lakosság és a kis- és középvállalkozói szféra aktív közreműködése is.

A TAGFELVÉTEL FOLYAMATOS! Amennyiben önkéntes munkáddal szeretnéd támogatni Egyesületünket (nem csak kizárólag tűzoltó szakirányra gondolok!), és be szeretnél kapcsolódni csapatunk életébe, úgy kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

A KKV-k felelős vezetőit is kérem, hogy erejükhöz mérten tárgyi eszközökkel, szolgáltatásokkal és/vagy anyagiakkal támogassák Egyesületünk fejlődését. A támogatási szerződések részleteiért kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Az ábránk remélem önmagáért beszél. Eddigi rövid történelmünk alatt is jelentős utat tettünk meg egy ütőképes tűzoltóság megszervezése érdekében, és biztosíthatok mindenkit, hogy csapatunk töretlenül folytatja ezt a munkát. Ennek a folyamatnak a felgyorsításhoz kérjük az Önkormányzatok mellett a Tisztelt lakosság és a vállalkozások vezetőinek segítségét.

Az egész csapat nevében köszönök minden bizalmat és támogatást!

Bulátkó Csaba
Ócsa ÖTE elnök

#tájékoztatás #ábra #mindigvanfeljebb