Tűzoltószertár látványtervek - 2019. november


Kedves Lakosok!

Örömmel osztom meg veletek Ócsa Város három szerállással rendelkező, új tűzoltószertárának látványterveit.

Első lépésként - még az idei évben - el fog készülni a teljes kivitelezési és engedélyeztetési tervdokumentáció. Ennek a teljes költségét, azaz bruttó 1.524.000,- forintot Ócsa Város Önkormányzata támogatás formájában biztosította az Egyesület részére.

Második lépés a ~100 m2-es épület alapozása lesz. Ennek a pontos költsége a teljes (készülőben lévő) tervdokumentációból fog kiderülni, de az már most biztos, hogy további támogatói forrásokra lesz szükségünk, hogy szilárd alapokon állhasson az épület. Ahogy idén tavaszra közösen sikerült a gépjárműfecskendő 4.7 millió forintos vételárának az előteremtése is, úgy bízom benne, hogy a tűzoltószertár több millió forintos alapozásához is megtaláljuk a támogatókat!

Harmadik lépésként 2020 őszére felépülhet az Ócsa ÖTE Tűzoltószertár. A nulladik szinttől a kulcsrakész állapotig a kivitelezést a Csarnok.hu Acélszerkezet-gyártó és Csarnoképítő Kft. támogatásként, térítésmentesen elvégzi!

Ezúton is köszönjük a Csarnok.hu Kft. tulajdonosainak ezt a kiemelkedő mértékű és értékű hozzájárulását Ócsa Város és a környező települések lakosainak élet-és vagyonbiztonságához! Köszönjük továbbá Ócsa Város Önkormányzatának a tervezési költségek finanszírozását és az aktív együttműködést!

A látványtervekről további képeket találsz a Facebook oldalunkon!

#tűzoltószertár #látványterv #támogatás #csarnok.hu