SZERTÁR TÁMOGATÁSI KÉRELEM - 2023 (rögzített bejegyzés)

2019.05.13 napon érkezett Szabó Zoltán úrtól a Csarnok.hu Kft. ügyvezetőjétől a felajánlás, miszerint az acélszerkezet-gyártó, azóta ócsai székhelyű cég térítésmentesen vállalja a Tűzoltószertár felépítményének a kivitelezését. Ahhoz, hogy felépüljön a szertár, az Egyesületünk feladata a szükséges tervdokumentációk elkészítése, az alaptest megépítése, térkövezés, a gépészet és a garázskapuk beszerzése.

Mára elkészültek a tervdokumentációk, amire összesen 3.136.100,- Forintot költöttünk. A talajmunkákkal megkezdődött az alaptest kivitelezése és az ütemterv szerint mire ez a kérelem eljut Önökhöz, már az alaptest is készen áll az acélszerkezetes felépítmény fogadására. Eddig a kivitelezésre 783.000,- Forintot költöttünk és ha minden elkészült, akkor várjuk a végszámlát.

Látványterv:
Sajnos a 2019-es kalkulációkhoz képest jelentősen megnövekedtek az építőanyagárak és a kivitelezés költségek. A tervezési szakaszra is lényegesen többet kellett költeni, mint ahogy azt az elején számoltuk. Közismert, hogy a pandémia, majd a szomszédunkban dúló háború miatti infláció hatalmas áremelkedést hozott magával, minden szektorban. Szabó Zoltán úr (Csarnok.hu Kft.) a megnövekedett költségek ellenére is tartja a felajánlását, vagyis, hogy térítésmentesen megépíti az acél felszerkezetet - ezt nem győzzük megköszönni neki - így az ÖTE vezetése is mindent megtesz azért, hogy a vállalását teljesítse, még akkor is, ha az egyre növekvő költségek mellé nem társult növekvő támogatás.

A fentiek alapján azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok a cégek, vállalkozások döntéshozóihoz, hogy erejükhöz mérten járuljanak hozzá az épülő Tűzoltószertár költségeihez.

Támogatási felajánlás esetén Támogatási szerződést kötünk az adományozó céggel és igazolást állítunk ki a „nem magánszemély adózó részére 2023. évi közhasznú jogállással rendelkező szervezetnek adott juttatásról”. [Minta dokumentumok letöltése]

Magánszemélyek támogatását banki átutalás formájában tudjuk fogadni, az Ócsa Önkéntes Tűzoltó Egyesület 11742221-21450558 (OTP) számú számlájára. (Közlemény: Szertár adomány 2023)

Kapcsolat:
Bulátkó Csaba, Ócsa ÖTE elnök
+36205394393 info@ocsaote.hu

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

A Szertár támogatási kérelem letöltése...

#tűzoltó #szertár #támogatási #kérelem #2023