Tűzoltószertár adományok - 2023


2023. decemberében egy újabb szakaszt zártunk sikeresen, a tűzoltószertár építési projektben. A már meglévő terveink szerint elkészült az alaptest, a közútkapcsolat vagyis a kocsibejáró térkövezése és az új gazdasági kapu alapja. Az elvégzett munkálatok anyagköltsége és vállalkozói díjak összértéke bruttó 7.7 millió Forint volt. Ezt az összeget a tavalyi évből áthozott saját tartalékból, valamint vállalkozásoktól és magánszemélyektől kapott adományokból fedeztük.

Az utolsó negyedévben, célzottan a szertár építésére kapott pénzbeli vagy természetben átadott adományok tételszáma 20 és az összértéke bruttó 3.367.143,- Forint volt.

🚒 Rekord mértékű, közel 1 millió Forint kedvezményt kaptunk a térkövezési munkálatok díjából. Ezt köszönjük Barizs Norbert úrnak, a Barizs Kert Kft. ügyvezetőjének.

🚒 500.000,- Forintot vagy azt meghaladó pénzbeli vagy természetben átadott adomány három vállalattól érkezett. Köszönjük a Betonpartner Magyarország Kft., a Wienerberger a Semmelrock térkövek gyártója és az OBO Bettermann Hungary Kft. ügyvezetésének a támogatását!

🚒 100.000,- Forintot vagy azt meghaladó pénzbeli adományt négy cégtől kaptunk. Köszönjük a Dr.Bata Zrt., a Szeibert Bázis Kft., a BA & BL Kft. és a PE-RU Kft. ügyvezetésének a támogatását!

🚒 További támogatónk között kettő vállalkozást említhetek. Köszönjük a BEMBOZ Kft. és egy névtelenséget kérő cég ügyvezetésének a támogatását, valamint köszönjük annak a nyolc magánszemélynek, hogy 10 alkalommal átutalásukkal támogatták a projektet.

🚒 Továbbá köszönjük a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársainak az együttműködését.

#szertár #adományok #2023 #köszönjük